oshi blog

קופצים לאסיה:
מתכון לסלט סנצ'אי

מצרכים ל-2 מנות:

  • גזר
  • 10 עלי חסה מסולסלת
  • רבע יחידה כרוב לבן
  • רבע יחידה כרוב אדום
  • 2 כפות בוטנים
  • חופן כוסברה
  • חצי כף שמן
  • 4 שיני שום
  • כפית חומץ
  • מירין
  • מלח

אופן הכנה:
יש לחתוך את הגזר, את הכרוב הלבן, את הכרוב האדום ואת החסה לרצועות דקות.
להכנת הרוטב:
לקצוץ דק דק את הכוסברה (ניתן לטחון), יש להוסיף 2 כפות שמן, שן שום
קצוצה דק, כף חומץ, כף מירין, מעט מלח ולערבב יחד.
יש לערבב את הירקות יחד עם הרוטב ממש לפני הגשה ולפזר מלמעלה בוטנים
קצוצים.

ניתן להוסיף חתיכות סלמון קטנות צרובות
על המחבת בשמן זית ולפזר
מלמעלה.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

להורדת האפליקציה של אושי אושי

סגירת תפריט