oshi blog

קופצים לאסיה:
מתכון לסלט סנצ'אי

מצרכים ל-2 מנות:

  • גזר
  • 10 עלי חסה מסולסלת
  • רבע יחידה כרוב לבן
  • רבע יחידה כרוב אדום
  • 2 כפות בוטנים
  • חופן כוסברה
  • חצי כף שמן
  • 4 שיני שום
  • כפית חומץ
  • מירין
  • מלח

אופן הכנה:
יש לחתוך את הגזר, את הכרוב הלבן, את הכרוב האדום ואת החסה לרצועות דקות.
להכנת הרוטב:
לקצוץ דק דק את הכוסברה (ניתן לטחון), יש להוסיף 2 כפות שמן, שן שום
קצוצה דק, כף חומץ, כף מירין, מעט מלח ולערבב יחד.
יש לערבב את הירקות יחד עם הרוטב ממש לפני הגשה ולפזר מלמעלה בוטנים
קצוצים.

ניתן להוסיף חתיכות סלמון קטנות צרובות
על המחבת בשמן זית ולפזר
מלמעלה.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

להורדת האפליקציה של אושי אושי

סגירת תפריט